V mesecu novembru (tretji petek v mesecu) se vsako leto vključimo v projekt ˝Tradicionalni slovenski zajtrk˝. Poudarek in cilj projekta je, da se ta dan dobavijo domača živila lokalnih proizvajalcev in sicer otroci tisti dan zajtrkujejo mleko, črn kruh, maslo, med in jabolko. Z zajtrkom obeležujemo dan slovenske hrane, s katerim želimo opozoriti ljudi o pomenu oskrbe prebivalstva s kakovostno hrano iz lokalnega okolja. O tem se pogovarjamo tudi z otroki. Tradicionalni slovenski zajtrk simbolno ponudimo tudi staršem, ko pripeljejo otroke v vrtec. Teden v katerem izvedemo Tradicionalni slovenski zajtrk, velikokrat izkoristimo tudi za pogovor o čebelah in njihovi vlogi v naši prehrani.
Prispevki
- JESEN V ENOTI VNANJE GORICE
- Smernice za prehranjevanje v vzgojno izobraževalnih zavodih
- VABILO NA PRVO ŠOLO ZA STARŠE
- Zdrava prehrana v predšolskem obdobju
- Prenovljene prehranske smernice v VIZ
- Jedilnik 2. 9.-6. 9. 2024
- NOVA CENA PROGRAMOV VRTCA
- TRADICIONALNO LETOVANJE NA DEBELEM RTIČU
- ZAKLJUČEK VRTČEVSKEGA LETA V ENOTI NOTRANJE GORICE
- Predstava za najmlajše
- OBVESTILO – DEBELI RTIČ
- Povišanje oskrbnin
- OBVESTILO STARŠEM!
- Jedilnik 6. 5.-10. 5. 2024
- Jedilnik 6. 5.-10. 5. 2024