ZIMSKA PRAVLJICA 2022

Nov 17, 2022

Spoštovani starši!

Vstopamo v čaroben praznični čas, čas, ko drug drugemu darujemo lepe misli, želje in pozornost.  Z željo, da se vse enote vrtca in družine praznično povežemo med seboj, organiziramo že drugo zimsko pravljico. Zimska pravljica je namenjena otrokom vključenim v Vrtce Brezovica, njihovim staršem in sorodnikom.

Na dogodku boste lahko izbirali med različnimi delavnicami, ki bodo razvajale vaše otroke (pravljični kotiček, zvočna kopel, kemijski poskusi, likovno ustvarjanje in še… ). Ogledali si boste lahko predstave, na dobrodelnem sejmu pa kupili izdelke, darila in slaščice izpod rok naših zaposlenih. Celoten izkupiček je namenjen za sklad vrtca.

Pravljica se bo odvijala v enoti Notranje Gorice. Ker tam nimamo dovolj zagotovljenih parkirnih mest, prosimo tiste, ki stanujete v bližini vrtca Notranje Gorice, da pridete na dogodek peš, ali pa se poslužite javnega potniškega prometa. Parkiranje bo sicer možno v okolici vrtca, ob avtobusni postaji, pri Kulturnem domu ali pri cerkvi. Za pomoč pri parkiranju in lažjemu pretoku prometa, bodo poskrbeli tudi redarji.

Naj bo Zimska pravljica naše praznično darilo Vam. Vzemite si čas, da skupaj stopimo čarobnemu decembru naproti.

Veselimo se srečanja z Vami. Vabljeni!

Kolektiv Vrtcev Brezovica

Dostopnost