ZIMSKA PRAVLJICA 2022

Dec 1, 2022

V Vrtcih Brezovica je predčasno zadišalo po zimi. Ponovno smo se družili v enoti Notranje Gorice na pravi Zimski pravljici. Pričela se je s predstavama “Štirje letni časi” (v izvedbi Lutkovnega gledališča FRU-FRU), namenjena najmlajšim otrokom, in “Čigava je slika” (v izvedbi skupine KaMiKaBaKa iz vrst strokovnih delavcev vrtca) za starejše otroke.  

Kljub mrazu so nato otroci svoje prstke in telo ogreli na likovni delavnici, kemijskih poskusih, jogi za otroke, plesni delavnici, lahko pa so se tudi le sprostili in prisluhnili pravljici, blagodejnim zvokom gongov ter glasbeni pravljici. Med dogodkom so se vsi udeleženci lahko okrepčali s prigrizki in napitki, ki so jih  pripravile pridne kuharice naših Vrtcev. Po prostorih vrtca je kar dišalo po pravljici, saj so nas ves čas spremljale vile in babica Zima. Za poslikavo otroških obrazkov in lepih frizur so poskrbele strokovne delavke vrtca. 

Med dogodkom pa je v telovadnici potekal “praznični bazar” z unikatnimi izdelki, ki so nastali izpod rok zaposlenih.  

Na tem mestu se vsem obiskovalcem iskreno zahvaljujemo, da ste s svojim pozitivnim razpoloženjem prispevali k prijetnemu vzdušju na Zimski pravljici. Z vašo pomočjo smo nabrali 6500€ za vrtčevski sklad! Iskrena hvala! 

Naj se ta pravljica nadaljuje tudi v praznični December. 

Dostopnost